Handelsbetingelser

Stephanie Wichmand Consulting
Lundtofteparken 83, 2 tv
2800 Lyngby
TLF: +45 4020 9380
E-MAIL: emotions(@)stephaniewichmand.dk
CVR: 40200231

Betaling

Stephanie Wichmand Consulting modtager online betalinger med Visa/Dankort.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Danmark – Kroner (DKK).
Stephanie Wichmand Consulting benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Stephanie Wichmand Consulting’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Fortrydelsesret

Der gives generelt ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.
Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Aflysning

Fra udbyderens side

Det fulde beløb tilbagebetales ved alle ydelser.

Fra køberens side

Online-kursus

Online kurset bliver leveret digitalt via e-mail. Levering af onlineprodukter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage. Der gives ikke penge retur for onlineprodukter.

MødreSalon og online MødreSalon

MødreSalon og online MødreSalon afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Vi forbeholder os retten til at skifte lokation, hvis der bliver brug for det. Hvis MødreSalon og online MødreSalon skulle blive aflyst, får køber det fulde indbetalte beløb retur.

1:1 Coaching og 1:1 online Coaching

Køb af 1:1 Coaching er bindende. Du kan ændre din tid op til 48 timer inden din aftale. Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon/internetforbindelse eller møde op på det aftalte tidspunkt.

Events og foredrag

Events og foredrag afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Vi forbeholder os retten til at skifte lokation, hvis der bliver brug for det. Hvis events og foredrag skulle blive aflyst, får køber det fulde indbetalte beløb retur.

Tilmelding er bindende. Hvis du afbestiller din deltagelse inden 14 dage før start, bliver du faktureret et administrationsgebyr på 10 % af prisen plus moms. Hvis du vil afbestille, når der er under 14 dage til kursusstart, har du følgende valgmuligheder: Du kan sende en anden person end dig selv, eller du kan udveksle dit køb til nogle af vores andre ydelser. Når der er 14 dage eller under til start, kan du ikke længere få pengene retur.

Mht. foredrag kan tilmelding/bookning ikke aflyses. I stedet kan ny dato aftales.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: coaching@stephaniewichmand.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu