1:1 Coaching / Booking

Stephanie Wichmand

I 1:1 coaching hjælper jeg dig med at vende blikket indad, sætte fokus på dig, så du lærer dig selv bedre at kende. Du vil via min coaching se dig selv fra flere perspektiver, lære at få ro i sindet, mærke dine følelser og løbende få frigjort blokeret livsenergi. Til dette bruger jeg forskellige coaching teknikker samt meditation og bevægelse. Efter 5 seancer, vil du allerede kunne se resultater. Du vil kunne mærke dine følelser bedre, mærke hvad du har lyst til, og ikke har lyst til i dit liv. Og fra dette sted bliver det nemmere for dig, at lytte til dig selv og træffe de rigtige beslutninger – baseret på det du mærker. Det der er rigtigt for dig.

1 time – kr. 725.-
5 x 1 time – kr. 3400.- (spar kr. 225.-)
10 x 1 time – kr. 6700.- (spar kr. 550.-)

I mit  1:1 3 mdr. forløb skræddersyer jeg et program lige præcis til dig, der tager udgangspunkt i min 5 trins opvågningsmodel “The 5 step awakening model”, og kombinerer dette med de coaching teknikker, som vil hjælpe lige præcis dig. Teknikker, som du selv vil kunne bruge efterfølgende. I dette mere intensive program, vil du fra gang til gang øge din bevidsthed om dig selv og udvikle en dybere kontakt til dig selv. Fra dette sted begynder du at tage mere og mere lederskab for dit eget liv. Du lærer at det er DIG, der styrer dit liv og ikke omvendt.

Du er meget velkommen til at booke mig til 1 times afklaringssamtale, for at se om et 1:1 3 mdr. forløb er noget for dig.

3 mdr. forløb: 12.000 kr.-

Incl. snacks, mynte the eller kaffe ved fysisk møde.

Booker du en online session via ZOOM vil du modtage et link til online mødet per e-mail lige efter din bookning her.

BOOK DIN TID HER »

Loading...